LEARNING UNLIMITED, managementtrainingen en consultancy

 

Learning Unlimited: Team.

Learning Unlimited is een initiatief van drs. Arjan Lammerdin, psycholoog en managementtrainer, met 20 jaar ervaring in het uitvoeren van trainingstrajecten in profit- en non-profit organisaties. Arjan Lammerdin heeft als senior trainer o.a. gewerkt voor het bureau Van Harte en Lingsma. Zie voor meer informatie over Arjan Lammerdin verderop.

 

 

"Weer een nieuw lichting jonge HRM-professionals afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool".

 

Learning Unlimited bestaat als organisatie uit een klein team van zelfstandige professionals: trainers, coaches en adviseurs, die naast hun werk voor Learning Unlimited parttime verbonden zijn aan instellingen voor hoger onderwijs zoals de Haagse Hogeschool en de Rijks Universiteit Leiden.

Drs. Arjan Lammerdin, afgestudeerd als klinisch psycholoog ontdekte hij al snel dat veel traditionele "hulpverlening" nauwelijks helpt en dat altijd de eerste vraag aan iemand moet zijn, "en wat ga je er zelf aan doen?" Na enkele jaren bij het bureau Van Harte en Lingsma te hebben gewerkt als senior trainer, volgde een periode van freelance activiteiten voor hetzelfde bureau en startte hij in 1996 Learning Unlimited. De activiteiten voor Learning Unlimited combineerde hij met een docent/coach functie aan de Haagse Hogeschool en aan de Open Universiteit. Kenmerkend in zijn stijl als trainer is een "onontkoombare" vasthoudendheid als het aan komt op het feedback geven aan trainings-deelnemers en het vermogen om een groep tot enthousiast leren aan te zetten. Zijn specialisaties zijn: management- en communicatietrainingen. Daarnaast bestaat er met hem ook de gelegenheid voor teambuildingstrainingen aan boord van een zeilschip, waar dan binnen een nautische setting, een team leert als team te presteren, door te navigeren en te zeilen op het IJsselmeer in het gebied tussen Amsterdam en Lelystad.

 

Drs. Rainer Hensel, psycholoog, docent, seniormana-gementtrainer en onderzoeker. Rainer Hensel heeft een jarenlange ervaring als seniormanagementtrainer voor het hoger managementkader bij gerenommeerde managementtrainingsbureau's. Daarnaast doet Rainer ook onderzoek. Op dit moment is hij bezig op de Haagse Hogeschool om een onderzoek te doen naar de invoering van competentie-management op de HHS.

 

 

 

 

 

Drs. Marieke Barendsen, psycholoog, docent en communicatietrainer met een brede ervaring op het gebied van onderhandelen en conflicthantering. Daarnaast is Marieke Barendsen verder gespecialiseerd in trauma behandeling en traumapreventie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Us | Site Map | Privacy Policy | Contact Us | ©2011 Learning Unlimited