LEARNING UNLIMITED, managementtrainingen en consultancy

 

Learning Unlimited: Visie.

 

 

Learning Unlimited is een initiatief van drs. Arjan Lammerdin, psycholoog en managementtrainer, met 20 jaar ervaring in het uitvoeren van trainingstrajecten in profit- en non-profit organisaties. Zie ook onder klanten.

 

"Leren door te doen en te zien"

Als er iets is wat bij Learning Unlimted de visie op leren uitdrukt, dan is het wel dat je "kunt leren om te zien!" en dat je "kunt leren om te leren! ". Veel mensen leren door te kijken, naar zichzelf en naar anderen. In onze trainingen staat het gebruik van video en real-life confrontaties dan ook voorop. We proberen in de trainingen de realiteit zoveel mogelijk te benaderen. Dat is de kracht van het volgen van een training boven het bezoeken van een symposium. In prijs ontlopen die elkaar soms niet eens zoveel.

Theorieen gebruiken wij om het leren te ondersteunen. Het makkelijker te maken om het "grote plaatje" sneller te kunnen herkennen in een doorgaans complexe werkelijkheid.

In de trainingen maken wij veel gebruik van de theorie van het Situationeel Leidinggeven van Hersey en Blanchard en de Leer- en Probleemoplossingscyclus van Kolb. Beide theorieen zijn makkelijk te begrijpen en hebben een hoge toepasbaarheid in de praktijk.

De kracht van trainingen zit in het bijeen zijn van mensen, die in verantwoordelijkheid willen ontdekken wat hun kracht is en waar hun leerpunten liggen. De taak van de trainer is om dat proces aan de gang te houden, gedragsanalyses te maken en te verduidelijken wat er gebeurt. Video is daarbij een prakties hulpmiddel met een grote impact.

Voor het gebruik van theorieen in management trainingen maken wij gebruik van up to date literatuur en niet van zelf geschreven readers of syllabi . Waarom zou je de beste auteurs proberen te overtreffen? Wij zijn trainers en geen schrijvers .

Voorbeelden van boeken die wij graag gebruiken en ook aanbevelen voor gebruik in trainingen zijn: Handboek Management Vaardigheden, van Quinn, Fearman,Thompson en Mc Grath. Bezieling en kwaliteit in organisaties van D.D. Offman. De 7 eigenschappen van leiderschap van Covey. Competentiemanagement van Grit, Guit en van der Sijde. Good to great van Collins. Handboek Strategisch Coachen van Kouwenhoven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Us | Site Map | Privacy Policy | Contact Us | ©2011 Learning Unlimited